Falpark.nl

Restpartijen van fabrikanten

Restpartijen van fabrikanten verwijzen naar producten die door diverse omstandigheden niet langer via de standaard verkoopkanalen aangeboden kunnen worden. Redenen hiervoor kunnen variëren: het product wordt niet meer vervaardigd, er is een nieuwe verpakking geïntroduceerd, of er is simpelweg een overproductie geweest. Falpark, groothandel in restpartijen, neemt deze producten van u over en geeft ze een geschikte nieuwe bestemming, zodat u er financieel nog voordeel uit haalt. Denk hierbij aan artikelen die seizoensgebonden zijn, goederen die bijna hun houdbaarheid bereiken of overtollige stocks.

Onze onderneming koopt restpartijen van fabrikanten op

Fabrikanten bevinden zich soms in de situatie waarbij ze over restpartijen beschikken, zoals retourzendingen die niet meer verkoopbaar zijn en waar ze vanaf willen zonder succes. Het is zonde dat deze waardevolle opslagruimte wordt ingenomen voor iets dat efficiënter benut kan worden. Ongeacht of het nu gaat om textiel of een ander soort artikel, wij kunnen deze items discreet afhandelen! Falpark in Stekene is dé magazijnopkoper die aan de slag gaat met de restpartijen van uw groothandel. Over de jaren heen hebben we als opkoper een breed klantenbestand ontwikkeld en krijgen we consistent positieve beoordelingen voor onze inzet bij de aankoop van overtollige voorraad.

Doe beroep op onze expertise

Met onze langdurige ervaring en deskundigheid in het afhandelen van restpartijen van fabrikanten, logistieke ondernemingen, groothandelaren en andere bedrijven, staat onze onderneming voor u klaar. Wij zijn de meest geschikte opkoper van uw voorraad! Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@falpark.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?