Falpark.nl

Overtollige voorraad verkopen

Een overtollige voorraad die u niet langer kunt verkopen in uw winkel, gebruikt aanzienlijk veel opslagruimte. Daarom adviseren we u om uw overbodige voorraad te verkopen aan een opkoper, zoals Falpark in Stekene. Zowel fabrikanten als groothandelaren kunnen op onze diensten rekenen qua voorraad opkopen, net als kmo’s en logistieke ondernemingen. Daarnaast verzorgen wij de ophaling van uw overtollige voorraad, die u aan onze opkoper aanbiedt, op een vlugge en doeltreffende wijze terwijl we de voorraad discreet afvoeren. Over de jaren heen hebben we een uitgebreid klantenbestand uit België én Nederland opgebouwd dat onze aanpak als bedrijf in voorraadopruiming hoog waardeert.

Overtollige voorraad verkopen aan pro’s in het vak

Als magazijnopkoper accepteren een breed scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan:

We zorgen voor betaling voordat we de voorraad komen halen en naar ons magazijn transporteren. Wat is uw winst? Door het verkopen van uw overtollige voorraad krijgt u de benodigde ruimte in uw magazijn vrij voor andere doeleinden. Daarbij accepteren we ook voorraad met lichte beschadigingen en ontzorgen u volledig!

Bied uw voorraad aan ons aan

Heeft u overtollige voorraad die enkel stof verzamelt in uw opslag en zoekt u een professional om deze aan te verkopen? Vertrouw op onze expertise. We staan altijd klaar om uw vragen of opmerkingen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, als opkoper in partijhandel staan wij klaar om u te helpen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?