Falpark.nl

Opkoper gezocht

Heeft u al naar de perfecte opkoper voor uw overstock van goederen gezocht zonder succes? Zoek niet verder. Met decennialange ervaring als opkoper van praktisch alles, bieden wij een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het overnemen van uw overtollige materiaal. Falpark uit Stekene komt de goederen waarvoor u een opkoper heeft gezocht snel ophalen. Zelfs goederen met schade of die geretourneerd werden en niet meer verkoopbaar zijn, nemen wij als opkoper van alles graag van u over.

Allerlei goederen

U kunt ons inschakelen als uw opkoper om overtollige voorraden van allerlei goederen, al dan niet met schade, te laten opkopen.

Opkoper gezocht en gevonden voor uw overtollige voorraad!

Of u nu een fabrikant, groothandelaar, kmo, of logistiek bedrijf bent, wij staan klaar als uw opkoper van praktisch alles. Overtollige voorraad die ruimte inneemt, dat is onze specialiteit. Als opkoper van winkelinboedel maken wij ruimte in de inrichting van uw zaak. Ook als opkoper van levensmiddelen staan wij klaar om u te helpen. Onze diensten strekken zich uit over meer dan alleen deze categorieën. Vertrouw op ons als uw opkoper en creëer nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijfsruimte. Discretie en betrouwbaarheid staan bij ons als magazijnopkoper voorop.

service3-scaled.jpg

Snel handelen

service2.jpg

Betalen vooruit

service1.jpg

Discreet

Contacteer ons nu voor een zorgeloze opkoop

Heeft u spullen die u wilt verkopen of specifieke vragen over onze taak als opkoper van quasi alles? Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Ons team staat klaar om u snel en efficiënt te helpen. Door ons in te schakelen, kiest u voor een discrete, volledige service van ophalen tot wegwerken. Opkoper gezocht in België of Nederland? Laat ons de zorg voor uw stock overnemen en geniet van de vrijgekomen ruimte en gemoedsrust.

Pascal Mertens

+32 (0)498 85 76 62

Stuur een bericht